On-line prodavnica ( WEB SHOP ) – Najbolja investicija

Zašto je dobro imati on-line prodavnicu? Šta je on-line prodavnica ili web shop? Znate li kakav je njen značaj za budućnost? Koje su cene izrade on-line prodavnica ili web shop?

On-line prodavnica ili web shop je danas najprofitabilniji oblik trgovine koji se veoma brzo razvija24. On-line prodavnica (web shop) je prioritet svakog trgovca koji hoće da napreduje i ostvaruje profit uz minimalne troškove. Zarada na internetu zahteva minimalno ulaganje, ali se uloženo uvek višestruko isplatiti.

Prodaja putem interneta već dugo predstavlja sadašnjost koju svakodnevno živimo u Srbiji. Međutim, takvom načinu poslovanja smeši se još svetlija budućnost, iz razloga što je prosečan broj on-line prodavnica po glavi stanovnika poprilično nizak. Kao i u inostranstvu, trend kupovine preko interneta i u Srbiji u značajnom je porastu.

Kada želite nešto da kupite, da li prvo potražite na internetu?

Naravno, prvo odete na internet, jer tako radi preko 70% ljudi u današnje vreme. Pitate se “Zašto”? Odgovor pretpostavljate…  „Zato što je jednostavno“. Pre da biste pogledali neki proizvod, proverili cenu i na kraju kupili morali ste posetiti jedno, a često i više prodajnih mesta. To u današnje vreme pored saobraćajne gužve i manjka slobodnog vremena nije lak zadatak.

Prilikom prodaje preko interneta dostupni ste non-stop kupcima, kako na lokalnom tako i na svetskom tržištu.

Najbolja stvar kod prodaje preko interneta je što Vaša on-line prodavnica može da radi 24 časa 7 dana nedeljno. Prodaja može da se izvrši u bilo kom trenutku. Vi niste vezani za Vaše radno mesto, a Vaši potrošači mogu da obave kupovinu kad god njima odgovara. Prodaja preko interneta može da Vam obezbeđuje priliv novca non-stop, pa čak i dok spavate.

Pored odsustva radnog vremena, ne postoje nikakva geografska ograničenja. Vaša lokalna internet prodavnica može da šalje proizvode širom države, regiona ili sveta. U zavisnosti od toga šta Vi odaberete.

Nema troškova iznajmljivanja prodajnih mesta i angažovanje više radnika.

On-line prodaja će Vam omogućiti da eliminišete neke od ogromnih troškova koji obično prate offline prodaju. Ne samo da ćete eliminisati troškove iznajmljivanja skupih kancelarija ili prodajnih prostora i izbeći potpisivanje dugoročnih ugovora za iznajmljivanje tih prostora, već i troškove angažovanja više radnika.

Cena izrade on-line prodavnice (web shop-a).

Pitanje koje pored svih prednosti on-line prodavnice (web shop-a) ima veliku ulogu u pokretanju istog. Kako bi web shop bio svima pristupačan i kako bi svi mogli da izađu na veliko on-line tržište napravili smo za Vas WEB SHOP paket po ceni od 300€ koji zadovoljava sve potrebe jedne on-line prodaje.

Sada je na Vama da odlučite da li za cenu jednog mobilng telefona srednje klase želite da investirate u nešto što Vam može dugogodišnje povećati prihod i prodaju. Ukoliko se ipak odlučite da investirate u on-line prodavnicu (web shop) slobodno nas kontaktirajte, biće nam zadovoljstvo da Vam poboljšamo prodaju jednim WEB Shop-om 🙂 .

Potrebna vam je izrada WEB Shopa – Internet prodavnice po povoljnoj ceni?
Pogledajte naš paket WEB SHOP

Pogledajte neke od primera naših on-line prodavnica (web shop-ova):